Malzemeler :
8 tane Halley
1,5 kilo süt
1 paket muzlu puding
1 paket bitter çikolatalı puding
2 muz
Yapılışı:
Halleyleri dörde kesip kabımıza boşluk kalmamasına dikkat ederek yerleştiriyoruz.. Üzerine sıcakken poşetteki tarife göre pişirdiğimiz muzlu pudingi döküyoruz (böylece Halley'ler hafifçe yumuşuyor).. O soğurken bitter çikolatalı pudingimizi tarife göre hazırlıyoruz (çok tatlı sevmiyorsanız benim gibi bitter tercih edin, Halley'in yoğun tadını hafifletiyor).. Ilınmış olan muzlu pudingin üzerine muzlarımızı doğruyoruz..

Üzerine soğuyup katılaşmasına izin vermeden bitter çikolatalı sosumuzu da döküp süsledikten sonra dolapta soğutup afiyetle yiyoruz..
1 yorum:
çitlembikler kesilmesin
Yorum Gönder